Educator
15925
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15925,bridge-core-1.0.5,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Educator

ONZE DROOM

De drijfveren van onze business zijn gebaseerd op een droom. De droom om ieder individu de kans te geven zich op zijn manier te ontwikkelen. Daarbij weten we dat ieder mens verschillend is en zich anders ontwikkelt. Dat vraagt om goed georganiseerd onderwijs (de basis op orde), een persoonlijke benadering / leeraanbod voor elke medewerker, student of leerling en goede en efficiënte begeleiding vanuit de onderwijsinstelling of organisatie.

We geloven dat het onderwijs aan de vooravond staat van een ‘paradigma shift’ van een ‘one-size-fits-all’ model naar een digitaal, adaptief en gepersonaliseerd leermodel.

Wij helpen onze klanten om die droom te verwezenlijken. Dat doen we al sinds 2005 en daar zijn we trots op. Niet voor niets zien onze klanten ons als een betrouwbare partner waarmee ze intensief samenwerken. Uitgangspunt hierin is dat we dag in dag uit op een betrouwbare en consistente manier software ontwikkelen en beheren  en onszelf blijven uitdagen hoe we het onderwijs kunnen verbeteren en innoveren.

ONS ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Wij zijn een software organisatie die zich voor 100% richt op de automatisering en ondersteuning van onderwijsprocessen. We onderscheiden ons door:

  • Ruime ervaring in het leveren van bewezen en gebruiksvriendelijke standaard software. Software die helpt kwaliteit te verhogen en processen te optimaliseren.
  • 100% focus op ondersteuning van onderwijsorganisaties. Onderscheidend vermogen is materiedeskundigheid en inlevingsvermogen met betrekking tot uw vraagstukken.
  • De ambitie uw partner te zijn voor de lange termijn.
    Een betrokken, betaalbare en eerlijke samenwerking!
Contactpersoon

Categorie
Partner Spoor 22, Spoor 2