Sportief Plus
16018
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16018,bridge-core-1.0.5,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Sportief Plus

INFORMATIE

Wij brengen ouderen in beweging. Voor bewoners van woonzorglocaties en voor ouderen in buurt- en wijkcentra verzorgen wij een passend beweegaanbod. Ook richten wij ons op medewerkers en vrijwilligers binnen deze organisaties. Hoe kunnen zij zorgen voor een omgeving waarin ouderen gestimuleerd worden te bewegen? Door bewegen vast onderdeel te maken van de alledaagse verzorging helpen wij organisaties bij het realiseren van bewegingsgerichte zorg.

OPRICHTING

Een dringende behoefte aan aangepaste beweegoefeningen voor bewoners in zorginstellingen vormde in 2010 de reden voor Stefan Barrett om Sportief Plan op te richten. Sportief Plan voorzag direct in een behoefte, waardoor het aantal instructeurs snel is uitgebreid.

UNIEK IN HET LAND

Sportief Plus is de enige organisatie die zich richt op een passend beweegaanbod in de ouderenzorg. Om te voldoen aan de bouwstenen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg geven wij ook workshops en trainingen aan personeel en vrijwilligers.

Contactpersoon

Categorie
Partner Spoor 22