Stichting Anton Constandse
16043
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16043,bridge-core-1.0.5,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Stichting Anton Constandse

De Stichting Anton Constandse is uniek in herstel! Met 450 medewerkers wordt vanuit meer dan 100 locaties in de regio Den Haag gewerkt aan het ondersteunen van mensen met een ernstige psychische aandoening. Wij stellen de mens centraal, door alles binnen de organisatie in dienst te stellen van het individuele herstelproces van onze ruim 1250 cliënten. De individuele ondersteuning, activiteiten en indien nodig huisvesting worden zorgvuldig afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de cliënt.
Ieder mens heeft het recht om mee te doen en zich te ontplooien, op een plek die hij of zij zelf uitkiest en op een manier die bij hem of haar past. Bij de een past hierbij een beschermende woonomgeving met 24-uurs aanwezigheid van personeel, bij de ander zelfstandige huisvesting met enkele contactmomenten per week. Iedere persoon is uniek en daarbij past een individueel afgestemd herstelprogramma.

De Stichting Anton Constandse heeft ten doel ondersteuning te bieden aan mensen met een ernstige psychische aandoening zodat zij met succes en naar tevredenheid hun leven kunnen inrichten naar eigen inzicht in een omgeving die daarbij past.
De Stichting Anton Constandse biedt mensen met een ernstige psychische aandoening een passende woonplek, individuele ondersteuning en activering teneinde hen in staat te stellen een zo goed en zinvol mogelijk bestaan op te bouwen. De stichting werkt daarbij vanuit de visie van herstelondersteuning.

De kernwaarden:

Mens centraal   De mens staat centraal
Verantwoordelijkheid dragen   Zelf verantwoordelijkheid dragen
Samenwerken   Samenwerken op basis van vertrouwen
Transparant en aanspreekbaar   Wij zijn transparant en aanspreekbaar

Contactpersoon

Categorie
Partner Spoor 22