Stichting Transmurale Zorg
16066
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16066,bridge-core-1.0.5,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Stichting Transmurale Zorg

Over Stichting Transmurale Zorg

De toekomst van de zorg in de regio Haaglanden: hoe willen we die met elkaar vormgeven? Hoe spelen we in op ontwikkelingen in zorg en welzijn? Hoe verbeteren we de kwaliteit? Hoe helpen we als zorgprofessionals onze patiënten zo goed mogelijk, op een haalbare manier?

Stichting Transmurale Zorg werkt daar dagelijks aan: als objectieve facilitator, verbinder en aanjager. In 2018 hebben we onze visie en missie aangescherpt. De programma’s, projecten en initiatieven – waarover u op deze website leest – vloeien daar direct uit voort.

 

Visie

Stichting Transmurale Zorg is een ondersteuningsorganisatie voor zorgaanbieders in de regio Haaglanden. We stimuleren efficiënte steun- en zorgnetwerken in de regio: we werken aan zorg zonder merkbare schotten, zo dicht mogelijk bij de woonomgeving van de patiënt, afgestemd op de behoefte van patiënt en mantelzorger, waarbij de patiënt zoveel mogelijk de regie heeft.

 

Missie

Op objectieve wijze – los van belangen van stakeholders – jagen we samenhang aan, inspireren we en faciliteren we. In preventie, welzijn en zorg. En zodanig dat toegevoegde waarde ontstaat voor kwetsbare bewoners/patiënten en hun mantelzorgers in het netwerk van zorg en welzijn.

Contactpersoon

Website

https://transmuralezorg.nl/

Categorie
Partner Spoor 22