ZWconnect
15926
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15926,bridge-core-1.0.5,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

ZWconnect

Wie zijn wij?
ZWconnect is een werkgeversvereniging die zich inzet voor branche overstijgende arbeidsmarktvraagstukken in de regio’s Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe.

 

Waar staan we voor?
Als werkgeversvereniging voor Zorg & Welzijn bieden wij organisaties een sterk regionaal netwerk voor samenwerking en kennisuitwisseling. Dit is cruciaal voor meer efficiency, slagkracht én sneller resultaat. En dat is hard nodig! Daarom werken wij samen met onze leden aan arbeidsmarktvraagstukken, zodat iedereen de zorg krijgt die hij verdient. Nu en in de toekomst! Wij zijn de spin in het web. We verbinden, delen kennis, inspireren, activeren en faciliteren. Ons credo is groots denken en lokaal doen in Zuid-Holland. Zo lossen we samen de arbeidsmarktvraagstukken van onze leden op, want we zetten ons in voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. Samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan.

Ruim 90 organisaties zijn aangesloten bij onze werkgeversvereniging

 

Onze vereniging
​Financieel wordt de vereniging ondersteund door de landelijke overheid. Die hecht een grote waarde aan een sterk georganiseerd netwerk van regionale werkgeversverbanden in zorg en welzijn. De vereniging is onderdeel van dertien regionale werkgeversorganisaties die het samenwerkingsverband RegioPlus vormen.

Contactpersoon

Categorie
Partner Spoor 22