Soor 22 symposium groot succes

Over Spoor 22

Spoor 22 maakt zich, in de regio Rotterdam en Den Haag, hard om de MBO Sociaal Werker een professioneel podium te geven. Een podium dat ze verdienen.
Lees verder

Juliette Johnson, MBO student

Dankzij Spoor 22 is er goed contact ontstaan tussen instellingen en scholen. Samen bekijken wij hoe onze lessen beter kunnen aansluiten bij de praktijk.
Lees verder

Zeenul Rahiminejad, cliëntondersteuner praktische dienstverlening, Wijkz

Ik vroeg me in het begin wel af: Ben ik wel goed genoeg als mbo’er? Nu weet ik dat ik als mbo’er een goede opleiding heb gevolgd en veel ervaring heb door de uitgebreide stage.
Lees verder

Symposium 2022

De MBO student is onmisbaar. Ze zijn snel en hebben een hands on mentaliteit.
Lees verder

Gio Ipcedencia, Participatiemakelaar, DOCK

MBO Sociaal Werkers maken goed contact en weten wat er speelt in buurten en wijken. Die skills zie ik ook terug bij mijn stagiaires. Dat zijn mijn toekomstige collega’s!

Barbara Boom, opleidingsmanager

De MBO student is onmisbaar in de functiemix van vrijwilligers/MBO’ers/ HBO- ad en HBO bachelor. Zij zijn een onmisbare schakel tussen de leefwereld en de systeemwereld van bewoners.

Even Voorstellen

Programmamanager Feruze Sarikas heeft een nieuwe baan. Zij werkt nu bij WMO Radar in Rotterdam. Dank voor jouw tomeloze inzet voor Spoor 22 en de bereikte resultaten!

Daarom nu voor de laatste maanden een nieuwe projectleider.
Ik ben Ria de Waal, van beroep sociaal werker en pedagoog.
In Den Haag woon en werk ik al ruim 20 jaar. Hier heb ik mijn netwerk in het sociaal maatschappelijk werkveld en hbo en mbo onderwijs (Social Work) opgebouwd.
Mooi om te zien dat de positie van mbo social work zo versterkt en verrijkt is in de praktijk, met aansluiting in het onderwijs. Ik ben plaatsvervangend trots op alles wat er al bereikt is met Spoor 22.

Daarnaast houd ik van het buitenleven!