Het CVD en Spoor 22 samen op weg
16365
post-template-default,single,single-post,postid-16365,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Het CVD en Spoor 22 samen op weg

Het CVD en Spoor 22 samen op weg

Als professionele organisatie staat het Centrum Voor Dienstverlening voor goed opgeleide en vakkundige professionals. Het vakmanschap van een professional ontwikkelt door de jaren heen. Maar het begint bij een goede basis! Die basis wordt gelegd tijdens de stageperiode van een student.

Het CVD is een organisatie waarin stagiaires van het MBO een plek hebben om zichzelf te ontwikkelen tot een professional. Door ook voor deze groep stagiaires een Leerwerkgemeenschap (LWG) te ontwikkelen, creëren we een plek waar startende MBO-professionals samen leren. In samenwerking met het Zadkine geven we deze MBO LWG vorm voor de studenten van de richting Social Work en Maatschappelijke Zorg.

Met de partners van Spoor 22 kunnen we daar nog meer stappen in zetten. Spoor 22 is een project waar verschillende organisaties bij elkaar komen. Er wordt samengewerkt aan twee doelstellingen gericht op het verbinden en versterken van onderwijs en praktijk. Het eerste doel is de positionering van de nieuwe sociaal werker. Het tweede doel is innoveren op leren, waardoor MBO’ers meer kansen krijgen op de arbeidsmarkt en beter kunnen doorstromen naar het HBO.

Wij zien veel kansen om samen te leren in en met de praktijk. Samen zorgen we dat een nieuwe generatie jonge professionals een stevige start kan maken in het werkveld.

Geen reactie's

Geef een reactie