Soor 22 symposium groot succes

Over Spoor 22

Spoor 22 maakt zich, in de regio Rotterdam en Den Haag, hard om de MBO Sociaal Werker een professioneel podium te geven. Een podium dat ze verdienen.
Lees verder

Juliette Johnson, MBO student

Dankzij Spoor 22 is er goed contact ontstaan tussen instellingen en scholen. Samen bekijken wij hoe onze lessen beter kunnen aansluiten bij de praktijk.
Lees verder

Zeenul Rahiminejad, cliëntondersteuner praktische dienstverlening, Wijkz

Ik vroeg me in het begin wel af: Ben ik wel goed genoeg als mbo’er? Nu weet ik dat ik als mbo’er een goede opleiding heb gevolgd en veel ervaring heb door de uitgebreide stage.
Lees verder

Symposium 2022

De MBO student is onmisbaar. Ze zijn snel en hebben een hands on mentaliteit.
Lees verder

Gio Ipcedencia, Participatiemakelaar, DOCK

MBO Sociaal Werkers maken goed contact en weten wat er speelt in buurten en wijken. Die skills zie ik ook terug bij mijn stagiaires. Dat zijn mijn toekomstige collega’s!

Barbara Boom, opleidingsmanager

De MBO student is onmisbaar in de functiemix van vrijwilligers/MBO’ers/ HBO- ad en HBO bachelor. Zij zijn een onmisbare schakel tussen de leefwereld en de systeemwereld van bewoners.

Schrijf u in voor het Spoor 22 symposium 2022

VIER JAAR SPOOR 22: HET IS OM-GE-VLOGEN!

Spoor 22 is vier jaar op reis! Onderweg hebben wij samen veel geëxperimenteerd, gedaan en geleerd. Tijd om terug te blikken, vooruit te kijken en onze reis samen te vieren.
Daarom nodigen wij jou graag uit voor een feestelijke afsluiting van vier jaar Spoor 22. We hebben een verrassend programma voor jou samengesteld met geweldige optredens en boeiende tafelgesprekken, die een goed beeld geven hoe de MBO Sociaal Werkers een verschil maken in de samenleving.
Uiteraard blikken we ook terug op vier jaar partnerschap en de impact van Spoor 22 op lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen in het Sociaal Werk. We zien uit naar jouw komst: LET’S CELEBRATE!

Programma
Locatie: Concordia CC, Hoge Zand 42, Den Haag
13.30 uur: feestelijke inloop en ontvangst
14.00 uur: start van het Let’s Celebrate programma: entertainment, tafelgesprekken en voorbeelden uit de Spoor 22 praktijk
16.00 uur: Let’s Celebrate afterparty

Aanmelden kan via https://lnkd.in/etkGZmKe