Soor 22 symposium groot succes

Over Spoor 22

Spoor 22 maakt zich, in de regio Rotterdam en Den Haag, hard om de MBO Sociaal Werker een professioneel podium te geven. Een podium dat ze verdienen.
Lees verder

Juliette Johnson, MBO student

Dankzij Spoor 22 is er goed contact ontstaan tussen instellingen en scholen. Samen bekijken wij hoe onze lessen beter kunnen aansluiten bij de praktijk.
Lees verder

Zeenul Rahiminejad, cliëntondersteuner praktische dienstverlening, Wijkz

Ik vroeg me in het begin wel af: Ben ik wel goed genoeg als mbo’er? Nu weet ik dat ik als mbo’er een goede opleiding heb gevolgd en veel ervaring heb door de uitgebreide stage.
Lees verder

Symposium 2022

De MBO student is onmisbaar. Ze zijn snel en hebben een hands on mentaliteit.
Lees verder

Gio Ipcedencia, Participatiemakelaar, DOCK

MBO Sociaal Werkers maken goed contact en weten wat er speelt in buurten en wijken. Die skills zie ik ook terug bij mijn stagiaires. Dat zijn mijn toekomstige collega’s!

Barbara Boom, opleidingsmanager

De MBO student is onmisbaar in de functiemix van vrijwilligers/MBO’ers/ HBO- ad en HBO bachelor. Zij zijn een onmisbare schakel tussen de leefwereld en de systeemwereld van bewoners.

Van stagiair tot professional

Wijkz leidt als brede welzijnsorganisatie in Den Haag toekomstige sociaal werkers op. MBO- en HBO-Studenten van de opleiding Sociaal Werk lopen bij ons stage, volgen trainingen en leren in de praktijk het vak Sociaal Werk. Ook blijven stagiaires vaak ‘hangen’ bij ons en komen in dienst. Dat maakt ons een waardevolle partner van het project Spoor 22, een initiatief van ROC Mondriaan, opleiding Sociaal Werk.

In onderstaande video delen Ricardo van Meijeren en Sevilay Acun hun ervaring. Lees meer informatie over stage mogelijkheden. https://lnkd.in/eXkDhjNs