Zij-instromer bij ROC Mondriaan Zorg en Welzijn
16375
post-template-default,single,single-post,postid-16375,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Zij-instromer bij ROC Mondriaan Zorg en Welzijn

Zij-instromer bij ROC Mondriaan Zorg en Welzijn

Ben jij een professional in de zorg en welzijn? Wil jij jouw liefde voor je vak graag overbrengen aan onze studenten? En daarmee ook een steentje bijdragen aan de toekomst van de zorg- en welzijnssector? Dan is een baan in het onderwijs iets voor jou! Want één ding is zeker:

Jij bent nodig!

Ook als je geen ervaring hebt voor de klas, of er niet voor bent opgeleid zijn er verrassend veel mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan als docent of instructeur. Met jouw kennis van het werkveld kun je als zij-instromer solliciteren bij ROC Mondriaan. Natuurlijk heten we je ook van harte welkom als je al onderwijs ervaring hebt. 

Iets voor jou? 
Wil jij voor de klas staan en onze studenten de kennis en ervaring meegeven die zij nodig hebben om aan de slag te gaan in de zorg- en welzijnssector? Van het begeleiden van mensen in hun woonomgeving tot het aanleren van verpleegtechnische handelingen. Jouw kennis doet ertoe! 

Benieuwd wat andere zij-instromers vinden van hun overstap naar het onderwijs? Beluister onze podcast of lees Mariëlle haar ervaringen

ONLINE INFORMATIEBIJEENKOMST  
Wil je meer weten over werken in het onderwijs als zij-instromer? Wil je met ons in gesprek? Heb je vragen aan onze personeelsadviseurs over bijvoorbeeld je werktijden, salaris en opleiding? Of wil je juist meer weten van ervaringsdeskundigen? 

Sluit aan bij onze online informatiebijeenkomst op: 

  • 13 april (19:00 – 20:30 uur).
  • 15 april (16:00 – 17:30 uur).

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst

Geen reactie's

Geef een reactie