SPOOR 22 Hackathon
16426
page-template-default,page,page-id-16426,bridge-core-1.0.5,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

SPOOR 22 Hackathon

28 oktober 2021
van 09.00 uur tot 17.00 uur

Hoe richten wij een duurzaam hybride programma in, waar alle studenten Social Work gebruik van (kunnen) maken en passend is voor de praktijk en het onderwijs

Veel onderwijs voor de opleiding Social Work vindt in de praktijk van het werkveld plaats. In de praktijk is dit hybride onderwijs nog niet voor alle studenten mogelijk en loopt het onderwijs én het werkveld tegen organisatorische uitdagingen aan.

Samen met jou willen we op zoek gaan naar oplossingen voor deze uitdagingen en willen we komen tot dit duurzaam hybride programma. We hebben jouw hulp hierbij hard nodig.

We doen dat in de vorm van een hackathon. In een hackathon werk je in kleine teams van vijf personen een dag lang aan het vinden van een oplossing voor de gegeven uitdaging. De dag wordt begeleid door de ervaren hackathon-coaches van DOON.

Een helder programma zorgt voor een effectieve, vruchtbare en ook gezellige werkdag.

Samen creëren wij oplossingen voor de toekomst van Social Work!

Meer informatie en details over de hackathon volgt binnenkort. Alle actuele informatie over de hackathon wordt op deze pagina gepubliceerd.

De deelname aan de Hackathon vindt plaats op uitnodiging. Heb je via persoonlijk contact of via e-mail een uitnodiging ontvangen bevestig je deelname via EventBrite.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem contact op met DOON via https://doon.nu/contact