Soor 22 symposium groot succes

Over Spoor 22

Spoor 22 maakt zich, in de regio Rotterdam en Den Haag, hard om de MBO Sociaal Werker een professioneel podium te geven. Een podium dat ze verdienen.
Lees verder

Juliette Johnson, MBO student

Dankzij Spoor 22 is er goed contact ontstaan tussen instellingen en scholen. Samen bekijken wij hoe onze lessen beter kunnen aansluiten bij de praktijk.
Lees verder

Zeenul Rahiminejad, cliëntondersteuner praktische dienstverlening, Wijkz

Ik vroeg me in het begin wel af: Ben ik wel goed genoeg als mbo’er? Nu weet ik dat ik als mbo’er een goede opleiding heb gevolgd en veel ervaring heb door de uitgebreide stage.
Lees verder

Symposium 2022

De MBO student is onmisbaar. Ze zijn snel en hebben een hands on mentaliteit.
Lees verder

Gio Ipcedencia, Participatiemakelaar, DOCK

MBO Sociaal Werkers maken goed contact en weten wat er speelt in buurten en wijken. Die skills zie ik ook terug bij mijn stagiaires. Dat zijn mijn toekomstige collega’s!

Barbara Boom, opleidingsmanager

De MBO student is onmisbaar in de functiemix van vrijwilligers/MBO’ers/ HBO- ad en HBO bachelor. Zij zijn een onmisbare schakel tussen de leefwereld en de systeemwereld van bewoners.

SAVE THE DATE: 14 DECEMBER 2022

Centrum voor Innovatief Vakmanschap – ROC Mondriaan – Aspasialaan 19

Na het symposium op 22 juni (bekijk hier de terugblik: https://lnkd.in/dQgC-bFa) zijn een aantal partners verder gereden met de Spoor 22 trein. Tijd om deze activiteiten en de eerste uitkomsten van het onderzoek van Mark Hesseling, waarvoor studenten, docenten en praktijkbegeleiders input hebben geleverd, onder de aandacht te brengen. Daarnaast werpen wij een blik op de verduurzaming van Spoor 22 en proosten we gezamenlijk op de reis die gemaakt is. Hiervoor nodigen wij je graag uit bij het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) van ROC Mondriaan op 14 december 2022 van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via https://lnkd.in/dhNzFUu5.

Programma

15.15-15.30 uur: Inloop – Centrum voor Innovatief Vakmanschap
15.30-15.35 uur: Welkom – dagvoorzitter Ria de Waal, projectleider Spoor 22
15.35-16.30 uur: Presentatie eerste uitkomsten onderzoek – Mark Hesseling
16.30-16.45 uur: Ondertekening Practoraat “Vakmanschap Sociaal Werk”
16.45: Afsluiting + borrel

Adresgegevens
ROC Mondriaan
Aspasialaan 19
2493 WN Den Haag

Parkeren is gratis in de wijk rond de school of gebruik maken van het openbaar vervoer; Randstadrail 3, Randstadrail 4 & Erasmuslijn: halte Leidschenveen.