Soor 22 symposium groot succes

Over Spoor 22

Spoor 22 maakt zich, in de regio Rotterdam en Den Haag, hard om de MBO Sociaal Werker een professioneel podium te geven. Een podium dat ze verdienen.
Lees verder

Juliette Johnson, MBO student

Dankzij Spoor 22 is er goed contact ontstaan tussen instellingen en scholen. Samen bekijken wij hoe onze lessen beter kunnen aansluiten bij de praktijk.
Lees verder

Zeenul Rahiminejad, cliëntondersteuner praktische dienstverlening, Wijkz

Ik vroeg me in het begin wel af: Ben ik wel goed genoeg als mbo’er? Nu weet ik dat ik als mbo’er een goede opleiding heb gevolgd en veel ervaring heb door de uitgebreide stage.
Lees verder

Symposium 2022

De MBO student is onmisbaar. Ze zijn snel en hebben een hands on mentaliteit.
Lees verder

Gio Ipcedencia, Participatiemakelaar, DOCK

MBO Sociaal Werkers maken goed contact en weten wat er speelt in buurten en wijken. Die skills zie ik ook terug bij mijn stagiaires. Dat zijn mijn toekomstige collega’s!

Barbara Boom, opleidingsmanager

De MBO student is onmisbaar in de functiemix van vrijwilligers/MBO’ers/ HBO- ad en HBO bachelor. Zij zijn een onmisbare schakel tussen de leefwereld en de systeemwereld van bewoners.

Studiemiddag ‘ werken aan positieve gezondheid in de praktijk’

Op 17 februari is er voor de Rotterdamse partners van Spoor 22 een studiemiddag ‘Werken aan Positieve Gezondheid in de praktijk’ georganiseerd. De bij Spoor 22 betrokken lectoren Suzan van der Pas (Leidse Hogeschool) en Guido Walraven (Hogeschool Inholland) hebben de 43 deelnemers door een boeiende middag begeleid waarin zowel veel inhoudelijke achtergrondinformatie over Positieve Gezondheid als praktische ervaringen met de toepassing van het gespreksinstrument met elkaar werden uitgewisseld.