Soor 22 symposium groot succes

Over Spoor 22

Spoor 22 maakt zich, in de regio Rotterdam en Den Haag, hard om de MBO Sociaal Werker een professioneel podium te geven. Een podium dat ze verdienen.
Lees verder

Juliette Johnson, MBO student

Dankzij Spoor 22 is er goed contact ontstaan tussen instellingen en scholen. Samen bekijken wij hoe onze lessen beter kunnen aansluiten bij de praktijk.
Lees verder

Zeenul Rahiminejad, cliëntondersteuner praktische dienstverlening, Wijkz

Ik vroeg me in het begin wel af: Ben ik wel goed genoeg als mbo’er? Nu weet ik dat ik als mbo’er een goede opleiding heb gevolgd en veel ervaring heb door de uitgebreide stage.
Lees verder

Symposium 2022

De MBO student is onmisbaar. Ze zijn snel en hebben een hands on mentaliteit.
Lees verder

Gio Ipcedencia, Participatiemakelaar, DOCK

MBO Sociaal Werkers maken goed contact en weten wat er speelt in buurten en wijken. Die skills zie ik ook terug bij mijn stagiaires. Dat zijn mijn toekomstige collega’s!

Barbara Boom, opleidingsmanager

De MBO student is onmisbaar in de functiemix van vrijwilligers/MBO’ers/ HBO- ad en HBO bachelor. Zij zijn een onmisbare schakel tussen de leefwereld en de systeemwereld van bewoners.

VIER JAAR SPOOR 22: HET IS OM-GE-VLOGEN!

Hartelijk dank dat je de afgelopen vier jaar met Spoor 22 meegereisd bent en voor je aanwezigheid op 22 juni. We laten jullie graag nog even nagenieten van de foto’s, een compilatie van de middag én de portretjes van de sociaal werkers die we deze middag vertoond hebben. Ze zijn stuk voor stuk het (nogmaals) bekijken waard omdat ze onderstrepen dat de MBO Sociaal Werkers het verschil kunnen maken in de samenleving.

We zijn nog niet klaar en natuurlijk gaan we daarom ook door om ervoor te zorgen dat de positie en rol van de MBO Sociaal Werkers nog vanzelfsprekender is in het Sociaal Domein. Fijn dat jij dan ook weer met ons meereist!

Klik hier voor een terugblik op het symposium van 22 juni 2022